Markowe wędrówki.
Re: Markowe wędrówki.
Fajnie pooglądać góry jak się siedzi w domu - dzięki M!
_laynn pisze:Fajnie pooglądać góry jak się siedzi w domu - dzięki M!
A proszę bardzo.
Kolejna z moich krótkich foto relacji.Dziś ponad częściowo zamarzniętym jeziorem Mucharskim.

Z jaskini paruje.

Bonzai.

Wyszło słonko na chwilę.

Pomimo nijakiej pogody dobrze spędzone do południe.
Z jaskini paruje.
Bonzai.
Wyszło słonko na chwilę.
Pomimo nijakiej pogody dobrze spędzone do południe.
Nijaka pogoda, nijaka zima, ale kilka zdjęć całkiem, całkiem. Był smog? W Krakowie przez ostatnie kilka dni powietrze fatalne mimo działającej już Strefy Czystego Transportu.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Cudne zdjęcie z mostem.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Sebastian pisze: Był smog?
Smogu nie było,ale powietrze takie mdłe.
Dobromił pisze:Cudne zdjęcie z mostem.
Podskoczę w któryś dzień i wrzucę z drugiej strony.
sprocket73 pisze:Jemioła... z kim byłeś?
Sam,żeby nie kusiło
Słuchaj, a jak tam wygląda temat z kajakami? Podobno jest jakaś mała wysepka na jeziorze?
maurycy pisze:Słuchaj, a jak tam wygląda temat z kajakami? Podobno jest jakaś mała wysepka na jeziorze?
Powstało nad brzegami kilka wypożyczalni.Większość oferuje rowerki oraz deski SUP.Jak z wypożyczeniem kajaka to nie wiem,bo ja mam swój.Są dwie tzw. Ptasie Wyspy fajnie widoczne z drogi.Wyspy posiadają strefę ochronną,jest tam zakaz wstępu i biwakowania.Ale różnie tam jest z przestrzeganiem.
Dzięki za info. Na pewno na wiosnę się wybiorę. Mam swój, więc wypożyczalnie, nie zarobią na mnie.
Coś mi się kojarzy, że ktoś opowiadał o którejś z tych wysepek - nocowali jedną noc w tamta majówkę.
Coś mi się kojarzy, że ktoś opowiadał o którejś z tych wysepek - nocowali jedną noc w tamta majówkę.
Zbiera mnie jakieś choróbsko,a kamerki kuszą.Piękne zdjęcia podsyła znajomy.Dobija mnie kuzynka.Idę się przewietrzyć.

Przed chwilą zdjęcia posłała córa,która z żoną pojechała na Mazury.Dostałem doła
.Więc teraz herbatka z księżycówką i do wyra.
Przed chwilą zdjęcia posłała córa,która z żoną pojechała na Mazury.Dostałem doła